Promovarea anunțurilor de angajare din domeniul IT prin intermediul afiliaților

Maria Ionescu
Maria Ionescu
Business Functions Manager
Mindit Software

"Crearea platformei Echoz ne face să fim mândri de direcția în care merge piața din România - o idee inovatoare care vine să adreseze o nevoie reală din zona de recrutare. Echoz ajută prin alternativa pe care o reprezintă la variantele clasice de recrutare pasivă. Practic companiile reușesc să își facă vizibile pozițiile deschise și către persoanele care nu caută activ un nou loc de muncă, dar care ar putea fi interesate de oportunitatea oferită, în mediile online frecventate de aceștia. Oamenii care aplică prin Echoz sunt open-minded, în permanent contact cu trendurile curente din domeniul lor și deschiși către nou."

Florin Andrei Pana
Florin Andrei Pană
Administrator grup Facebook

"Administrez de ceva vreme un grup de Facebook dar până recent nu mă gândeam că ar putea exista o metodă atât de simplă și de eficientă de a-l monetiza. Sunt pe deplin mulțumit de colaborarea cu Echoz de până acum, câștigurile fiind notabile iar rezultatele mulțumitoare pentru toți cei implicați."

Irina Arsene
Irina Arsene
CEO
Mindit Software

"Îmi place când întâlnesc alți antreprenori din România plini de energia și determinarea necesare pentru a inova pe o piață încă îngreunată de birocrație și prejudecăți. Am mare încredere în potențialul oferit de alternativa pe care o reprezintă Echoz pe piața din România și sunt sigură că în curând va deveni o resursă uzuală pentru orice business."

Daniel Severin
Daniel Severin
Arhitect Software (.NET)

"Am utilizat Echoz pentru a aplica la un job despre care am aflat de pe un blog tehnic pe care îl citesc zilnic. M-au atras și surprins în mod plăcut informațiile din anunț, informații utile, ce în mod normal nu sunt disponibile într-un anunț clasic de angajare, în special pozele din birou, structura echipelor și pașii exacți de recrutare. Am apreciat de asemenea modul de aplicare la job, căci nu a trebuit să-mi creez un cont, ci am aplicat direct, încărcând un CV în format PDF. Toate aceste detalii mi-au dovedit că creatorii platformei înțeleg foarte bine domeniul IT și frustrările noastre, iar companiile ce utilizează platforma de asemenea."

Irina Bulai
Irina Bulai
Specialist HR
Wirtek

"Colaborarea cu platforma Echoz s-a dovedit a fi o metodă alternativă de recrutare simplă și eficientă. Cu un efort minim și costuri flexibile, am câștigat vizibilitate crescută pentru anunțurile noastre și am întâlnit candidați cu potențial ridicat. Platfoma Echoz permite comunității să devină un membru activ în procesul de recrutare, transformându-l astfel dintr-un proces unidirecțional de cele mai multe ori (companie – candidați pasivi) într-o rețea în continuă mișcare și dezvoltare. Recomandăm această platformă pentru ușurința în utilizare precum și pentru rezultatele care nu vor întârzia să apară."

Adriana Banescu
Adriana Banescu
Head Hunter Independent

"Am descoperit platforma Echoz căutând companii ce fac recrutare de IT în Transilvania. A fost o plăcere să descopăr că, într-un timp atât de scurt, se poate câștiga un bonus substanțial, recomandându-se candidații ITC pe profilul solicitat. Recomand cu tărie această platformă, datorită eficienței, disponibilității, vitezei de recrutare, promovării în plus a locurilor de muncă din cadrul organizației dvs. și, nu în ultimul rând, câștigului financiar suplimentar."