Politica de confidentialitate a platformei Echoz.ro


Ultima actualizare: Mai 2018

I. Preambul

SC Sergentro Software SRL, numita in continuare Sergentro Software, in calitate de autor, proprietar, administrator al echoz.ro, respecta caracterul privat si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal ale fiecarei persoane care viziteaza acest site.

Conform deciziei nr. 200/2015 a Presedintelui Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 969, din 28 Decembrie 2015, potrivit careia notificarea autoritatii de supraveghere nu mai este necesara, cu exceptia cazurilor enumerate la art. 1, alin (1) din Decizia nr. 200/2015, Sergentro Software nu efectueaza prelucrari de date personale ce se incadreaza in situatiile reglementate de actul normativ mentionat mai sus care impun obligatia notificarii.

Acest document are rolul de a vă informa cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, în contextul utilizării paginii de internet echoz.ro („Site-ul”)

II. Categoriile de date cu caracter personal prelucrate

II.1. Dacă sunteţi client al Site-ului în calitate de Afiliat – persoană fizică, Sergentro Software va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal, cum ar fi nume şi prenume, telefon, adresa de e-mail, adresa de facturare, date referitoare la modul în care utilizaţi Site-ul, de exemplu comportamentul/preferinţele/obişnuinţele dumneavoastră în cadrul echoz.ro, precum şi orice alte categorii de date pe care le furnizaţi în mod direct în contextul creării contului de utilizator sau în orice alt mod care rezultă din utilizarea Site-ului.

II.2. Dacă sunteţi client al site-ului în calitate de Candidat şi alegeţi să aplicaţi la unul din locurile de muncă de pe Site utilizând contul dumneavoastră de LinkedIn, Sergentro Software va prelucra următoarele date publice de profil afişate de aplicaţia respectivă: nume utilizator, adresa de e-mail, titlu current, ultima experienţă de muncă, locaţia declarată, poza publică de profil, profilul LinkedIn public. În cazul în care alegeţi să aplicaţi furnizând un document ce conţine CV-ul şi un număr de telefon, acestea vor fi prelucrate.

II.3. Dacă sunteţi vizitator al Site-ului, Sergentro Software SRL va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal pe care le furnizaţi în mod direct în contextul utilizării Site-ului, cum ar fi datele pe care le furnizaţi în cadrul secţiunii de Contact, în măsura în care ne contactaţi în acest fel.

II.4. Dacă sunteţi vizitator al blog-ului Site-ului Echoz de la adresa Ehozhq.com/blog, Sergentro Software SRL va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal pe care le furnizaţi în mod direct în contextul utilizării blog-ului Site-ului, cum ar fi datele pe care le furnizaţi în cadrul secţiunii de Newsletter.

III. Scopurile şi temeiurile de prelucrării

III.1. Dacă sunteţi client al Site-ului în calitate de Afiliat – persoană fizică, Sergentro Software SRL prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal astfel:

III.2. Dacă sunteţi client al site-ului în calitate de Candidat, Sergentro Software prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal astfel:

III.3. Dacă sunteţi vizitator al Site-ului, Sergentro Software SRL prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal astfel:

III.4. Dacă sunteţi vizitator al blog-ului Site-ului Echoz de la adresa echozhq.com/blog, Sergentro Software SRL prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal astfel:

IV. Durata pentru care vă prelucrăm datele

Ca principiu, Sergentro Software SRL va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal atât cât este necesar pentru realizarea scopurilor de prelucrare menţionate mai sus.

În cazul în care sunteţi client, vom prelucra datele dumneavoastră pe întreaga durată a raporturilor contractuale şi ulterior conform obligaţiilor legale care revin în sarcina Sergentro Software SRL (de ex., în cazul documentelor justificative financiar-contabile pentru care termenul de păstrare prevăzut de lege este de 10 ani de la data încheierii exerciţiului financiar în cursul căruia au fost întocmite).

În situaţia în care sunteţi client de tip Afiliat şi vă exercitaţi opţiunea de ştergere a contului de utilizator, prin apăsarea butonul “Sterge cont” din secţiunea -> Notificări din contul dumneavoastră de Afiliat , Sergentro Software SRL va interpreta această acţiune ca opţiunea dumneavoastră de a vă dezabona de la primirea de comunicări comerciale prin care vă ţinem la curent despre produsele şi serviciile oferite prin intermediul site-ului. În acest sens, dacă alegeţi să vă ştergeţi contul de utilizator, nu vă vom mai trimite e-mailuri de acest gen. De asemenea, ştergerea contului va avea ca efect automat ştergerea datelor dumneavoastră cu caracter personal. În cazul în care pentru acest cont există comisione datorate de către Sergentro Software SRL ce nu au fost încasate, acestea vor fi pierdute.

Dacă vă retrageţi consimţământul pentru prelucrarea datelor în scop de marketing Sergentro Software SRL va înceta prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal în acest scop, fără însă a afecta prelucrările desfăşurate de Sergentro Software SRL pe baza consimţământului exprimat de către dumneavoastră înainte de retragerea acestuia.

V. Dezvăluirea datelor cu caracter personal

Pentru îndeplinirea scopurilor de prelucrare, Sergentro Software SRL poate dezvălui datele dumneavoastră către parteneri, către terţe persoane sau entităţi care sprijină Sergentro Software SRL în desfăşurarea activităţii prin intermediul Site-ului (de exemplu firme de curierat, furnizori de servicii IT), ori către autorităţile publice centrale/locale, în următoarele cazuri exemplificativ enumerate:

VI. Transferul datelor cu caracter personal

Datele cu caracter personal furnizate către Sergentro Software SRL pot fi transferate în afara României, dar doar către state din Uniunea Europeană.

VII. Drepturile de care beneficiaţi

În condiţiile prevăzute de legislaţia în materia prelucrării datelor cu caracter personal, în calitate de persoane vizate, beneficiaţi de următoarele drepturi:

Pentru orice întrebări suplimentare cu privire la modul în care datele cu caracter personal sunt prelucrate şi pentru a vă exercita drepturile menţionate mai sus, vă rugăm să vă adresaţi la adresa de email: office[at]echoz[punct]ro

Această pagină de internet foloseşte fişiere de tip cookie. Pentru mai multe informaţii cu privire la modul în care se folosesc aceste fişiere, vă rugăm să accesaţi următorul link: Politica de utilizare cookie-uri