FAQ

Pentru angajatori

▼ Cu ce ne poate ajuta Echoz?
Platforma Echoz permite angajatorilor să-și promoveze propriile anunţuri de angajare prin intermediul rețelei noastre de afiliaţi. Așa că dacă reprezinți o companie ce are probleme în a recruta pe pozițiile deschise, te putem ajuta!
▼ De către cine și unde sunt promovate anunțurile de angajare?
Anunțurile sunt promovate pe diverse canale, de către afiliații Echoz. Aceste canale sunt grupuri de Facebook, LinkedIn, bloguri și publicații online. Însă pot fi de asemenea și afiliați ce recomandă job-uri prietenilor lor. Nu avem și nu garantăm un anumit canal pe care aceste anunțuri vor fi promovate, alegerea fiind strict a afiliaților.
▼ Pot vedea/modifica afiliații ce promovează anunțurile noastre?
Nu. Pentru a asigura functionarea optimă a platformei, lista de afiliați ai Echoz nu este publică. Te asigurăm însă că urmărim ca afiliații să promoveze anunțurile de angajare într-un mod etic.
▼ Care sunt costurile pentru o angajare?
La postarea unui anunț pe platforma Echoz, vei preciza un comision oferit. Comisionul se referă la suma de bani care va fi plătită de către compania ta pentru fiecare persoană angajată prin intermediul Echoz. Pentru ca afiliații să fie atrași în a promova anunțurile tale, îți recomandăm să oferi un comision de minim 300 de euro. Dacă nu angajezi pe nimeni, nu trebuie să plătești acest comision!
▼ Ce primesc?
Vei primi CV-uri de la oameni ce vor aplica la pozițiile deschise în compania ta. CV-urile primite ajung doar la compania ta. Ele nu sunt disponibile pentru altor companii.
▼ Când se face plata comisionului?
La o lună de la data angajării (de care ești obligat să ne notifici), îți vom emite o factură pentru comisionul ce l-ai specificat la postarea job-ului pe platformă.
▼ Există un contract pe hârtie?
Da. Deși există Termenele si Condițiile cu care ai fost de acord la crearea contului pe platforma, dacă dorești îți vom trimite și un contract în format fizic, pe hârtie, semnat și ștampilat regulamentar.
▼ Pot evita plata comisionului chiar dacă am angajat pe cineva?
Da, poți. Dar nu vrei. Faptul că ai angajat pe cineva prin intermediul Echoz, dovedește că platforma și-a dovedit utilitatea pentru compania ta. Pe lânga considerentele legale, trebuie să iei în considerare faptul că persoana pe care tocmai ai angajat-o îl poate cunoaște pe afiliatul care ți-a promovat anunțul.
Postează un anunț acum!