Monetizează site-ul, blog-ul sau grupul tău de Facebook

Înscrie-te ca afiliat acum!

Cum funcționează?

Monetizează site-ul, blog-ul sau grupul tău de Facebook promovând anunțuri de angajare. Fiecare angajare reușită prin intermediul tău îți aduce garantat minim 240 de euro.

pasul 1

Pasul 1

Creezi un cont, alegi un job-ul și îl promovezi așa cum dorești, utilizând link-ul tău afiliat corespunzator fiecărui job.
pasul 2

Pasul 2

Cititorii tăi intră pe link-ul tău afiliat, aplică la job-ul respectiv, trec prin procesul de recrutare și sunt angajați.
pasul 3

Pasul 3

După o lună de la data angajării (perioada de probă), tu primești comisionul corespunzător job-ului promovat.

De ce să folosesc Echoz?

Metodă nouă de monetizare

Monetizarea comunității crescută de tine e un subiect delicat și presupune eforturi importante. Ai acum o metodă nouă, simplă și eficientă de monetizare prin promovarea de job-uri în comunitatea ta.

Comisioane începând cu 240 de euro

Sumele câștigate folosind alte metode de monetizare sunt foarte mici. Pe Echoz, fiecare angajare reușită îți aduce minim 240 de euro. Asta înseamnă aproximativ 1100 de lei, sau 184 de beri, sau 50 de pizza.

Nișă nouă de afiliere

Dacă deja faci afiliere, știi că e dificil să găsești nișe noi de promovare. Noi îți propunem "job-uri". O nișă nouă, cu concurență redusă, care îți aduce beneficii importante, atât ca venituri, cât și ca imagine.

Metode diverse de promovare

În afiliere ești adeseori limitat în alegerea modului în care poți face promovarea. Pe Echoz doar tu decizi cum promovezi job-urile: articole, bannere, job board-uri, site-uri dedicate, Facebook ads, Google adWords, etc.

features echoz

Ce beneficii am dacă utilizez platforma Echoz?

Un singur punct de contact

Una din problemele principale de care se plâng cei ce fac afiliere este legată de comunicare. Află că la noi este simplu. Interacționezi strict cu platforma Echoz și te poți concentra strict pe promovare.

Unelte de promovare

Unele metode de monetizare sunt foarte complicate. Echoz utilizează o metodă extrem de simplă: un link afiliat pentru promovarea fiecărui job. Dacă ești mai tehnic, ai la dispoziție și un plugin/widget de Wordpress și un feed JSON.

Statistici în timp real

Alte metode de afiliere sunt un fel de “black box”. Pe Echoz vezi în timp real angajările reușite, candidaturile primite prin intermediul tău, statusul lor, precum și numărul de oameni ce au văzut job-urile promovate de tine.

Colaborare ca persoana fizica sau juridica

Nu-ți face griji, putem colabora și dacă ești persoană fizică, ocupându-ne noi de taxele pe care trebuie să le plătești. Dacă obții în mod frecvent câștiguri, trebuie totuși să te autorizezi (SRL, PFA, etc).

beneficii echoz

Ce reprezintă linkul afiliat?

Link-ul tău afiliat este un link ce conține un cod unic care ne permite să știm că tu ai promovat un anumit job. Oriunde și oricum îl vei include, când cineva intra pe link, aplică la un job și este angajat, noi știm să îți plătim ție comisionul.

Obții link-ul afiliat pentru fiecare job accesând secțiunea “Job-uri de promovat” din contul tău Echoz.

Link afiliat

Cât poți câștiga?

Suma minimă pe care o poți câștiga prin intermediul platformei Echoz este de 240 de euro. Însă comisioanele oferite pe Echoz trec în mod frecvent de 1000 de euro. De asemenea, fiecare angajare reușită prin intermediul tău îți aduce acel comision, deci dacă vor fi angajate 5 persoane, comisionul pe care-l vei primi va fi de 5 ori mai mare.

Cum pot afiliații să promoveze anunțurile?

Spre deosebire de alte platforme de afiliere unde adeseori ești limitat în alegerea modului în care poti face promovarea, pe Echoz doar tu decizi cum promovezi job-urile. Poți alege articole, bannere, job board-uri, site-uri dedicate, etc. Sau reclamă prin Facebook Ads, Google AdWords, etc. Sau orice altă soluție consideri potrivită. Îți cerem doar să fii etic în promovare.

Exemplu de monetizare prin intermediul Echoz

 • 1 August

  Pe Echoz apare un job nou pe care-l poți promova. Angajatorul oferă 1 000 de euro pentru fiecare angajare reușită.

 • 1 August - 5 August

  Promovezi job-ul pe site-ul tău printr-un articol, ai 1 000 de vizualizari, iar cititorii tăi trimit 5 CV-uri.

 • 1 August - 1 Septembrie

  Angajatorul angajează 2 persoane începând cu 1 Septembrie. Te notificăm de acest lucru.

 • 1 Septembrie - 1 Octombrie

  Angajatorul beneficiază de o perioadă de probă de o lună începând cu data angajării.

 • 2 Octombrie

  Dacă totul e în regulă, te anunțăm să ne emiți o factură de 2 000 de euro (2 angajați x 1 000 de euro).