Din prima zi, rolul platformei Echoz a fost de a face anunțurile tale cât mai atrăgătoare pentru potențialii candidați. Ce am învățat între timp e o lecție clasică de marketing aplicată în recrutare: imaginile atrag!
Dar, în același timp, am observat că majoritatea companiilor nu au fotografii profesionale ale sediilor lor, cu care să atragă viitorii angajați.

Așa că, dacă ești o companie ce dorește să atragă cei mai buni candidați, vrem să te ajutăm. Dacă achiziționezi cel puțin 100 de credite pe platforma Echoz beneficiezi gratuit de o ședință foto profesională pentru biroul tău.

 

 

Ce primești:

  • O ședință foto gratuită cu durata de o oră, cu un fotograf profesionist
  • Cinci fotografii editate și pregătite pentru utilizare, pe care să le folosești așa cum crezi de cuviință. Noi îți recomandăm să le utilizezi în anunțurile postate pe platforma Echoz
  • Pe lângă cele cinci fotografii gratuite, dacă dorești mai multe, fotograful nostru colaborator ți le poate pune la dispoziție contra-cost

* oferta este valabilă doar pentru sediile companiilor aflate în municipiul București.
* oferta este valabilă până la 28 Februarie 2018.

Intră în contul tău Echoz, achiziționează minim 100 de credite și te vom contacta pentru a stabili detaliile ședinței foto.

Ședință foto gratuită pentru sediul companiei tale

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *