Politica de confidentialitate a platformei Echoz.ro


Preambul

SC Sergentro Software SRL, numita in continuare Sergentro Software, in calitate de autor, proprietar, administrator al echoz.ro, respecta caracterul privat si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal ale fiecarei persoane care viziteaza acest site.

Conform deciziei nr. 200/2015 a Presedintelui Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 969, din 28 Decembrie 2015, potrivit careia notificarea autoritatii de supraveghere nu mai este necesara, cu exceptia cazurilor enumerate la art. 1, alin (1) din Decizia nr. 200/2015, Sergentro Software nu efectueaza prelucrari de date personale ce se incadreaza in situatiile reglementate de actul normativ mentionat mai sus care impun obligatia notificarii.

In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private, Sergentro Software are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate mai jos, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra ori o alta persoana.

Sergentro Software se obliga sa pastreze confidentialitatea datelor personale furnizate de dumneavoastra prin intermediul site-ului echoz.ro, prin utilizarea serviciilor furnizate de acest site, asa cum prevad dispozitiile Legii 677/2001 cu modificarile ulterioare privind protectia datelor personale.

In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001, persoanele inregistrate, in calitate de persoane vizate, au urmatoarele drepturi:
  • dreptul la informare (art.12)
  • dreptul de acces la date cu caracter personal (art.13);
  • dreptul de interventie asupra datelor cu caracter personal (art.14);
  • dreptul de opozitie (art.15);
  • dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art.17);
  • dreptul de a se adresa justitiei (art.18).

Orice informatie furnizata de dumneavoastra va fi considerata si va reprezenta consimtamântul dumneavoastra expres ca datele dumneavoastra personale sa fie folosite de Sergentro Software in conformitate cu scopurile mentionate mai jos.

Daca nu doriti ca datele dumneavoastra sa fie colectate va rugam sa nu ni le furnizati.

Daca doriti ca datele dumneavoastra personale sa fie actualizate sau scoase din baza de date, ne puteti notifica oricând acest lucru la urmatoarea adresa: SC Sergentro Software SRL, Str. Zidurilor, nr. 15, ap. A10, sector 2, Bucuresti, România.

Scopul colectarii datelor


Atunci când ne furnizati datele cu caracter personal, Sergentro Software le poate utiliza in urmatoarele scopuri declarate, daca nu se specifica in alt fel:
  • Confirmarea identitatii si autenticitatii utilizatorilor
  • Utilizarea serviciilor site-ului: crearea de anunturi de angajare, aplicarea la anunturile de angajare, promovarea anunturilor de angajare, etc
  • Pentru a ne asigura ca pagina de web este relevanta pentru nevoile dumneavoastra;
  • Pentru a va confirma serviciile pe care le-ati achizitionat in sistem on-line si a va furniza informatii suplimentare cu privire la aceste servicii;
  • Transmiterii de oferte, mesaje publicitare si de marketing;
  • Transmiterii datelor cu caracter personal partenerilor contractuali ai Sergentro Software, strict cei specificati clar in descrierea serviciului respectiv

Sergentro Software poate dezvalui datele cu caracter personal catre terti daca acest lucru este cerut de lege sau in cazurile de buna-credinta in care aceste actiuni sunt necesare pentru conformarea la dispozitiile legale; protejarea si apararea drepturilor de proprietate ale Sergentro Software si ale site-ului echoz.ro; actionarea in circumstante de urgenta pentru protejarea sigurantei personale a angajatilor, utilizatorilor de produse sau servicii.

Atunci când Sergentro Software este solicitat sa furnizeze date cu caracter personal sau nu se permite acest lucru, vor fi dezvaluite doar acele date necesare indeplinirii stricte a obiectului solicitarii.

Datele cu caracter personal vor putea fi dezvaluite fara consimtamântul dumneavoastra in caz de litigii/dispute privind fraudele institutiilor abilitate.

Utilizarea datelor statistice si a datelor anonime


Sergentro Software poate folosi datele statistice sau datele anonime rezultate in urma prelucrarii in urmatoarele scopuri:
  • realizarii de rapoarte / analize;
  • realizarii de informari in scopuri proprii;
  • publicarii, promovarii, ofertarii serviciilor oferite de Sergentro Software

Utilizarea cookie-urilor


Cookie-urile (terminologia include "Internet Cookie", "browser cookie", "HTTP cookie" sau pur și simplu "cookie" ) sunt fisiere sau informatii care pot fi stocate pe calculatorul dumneavoastra sau pe dispozitive mobile, cu acces la Internet (smartphone sau tableta) atunci când accesati Internetul. Cookie-ul este instalat prin solicitarea emisa de catre un web-server unui browser (ex: Internet Explorer, Firefox, Chrome) si nu poate accesa informatiile de pe calculatorul/dispozitivul mobil al utilizatorului. Mentionam ca aceasta tehnologie nu contine programe software, virusi sau spyware.

Sergentro Software, nu foloseste cookie-uri pe site-ul echoz.ro