Așa cum spuneam și în primul articol publicat în anul 2019, țelul Echoz în acest an este să devină  principala destinație a celor ce își caută un job în domeniul IT.

În acest sens, am lansat noile pachete Echoz destinate companiilor (vezi detalii mai jos). În plus, marea noutate a începutului de an este că Echoz administrează acum grupul de Facebook “IT Jobs Romania“, cea mai mare comunitate de anunțuri din domeniul IT din România. Acestă comunitate, împreună cu comunităților afiliaților Echoz, ne fac să avem un reach estimat de aproximativ 50 000 de profesioniști IT.

Cele trei tipuri de pachete Echoz:

Primul anunț

Pachetul este destinat companiilor ce nu au mai utilizat platforma Echoz. Companiile angajatoare vor putea testa platforma și sistemul de afiliere dezvoltat de noi prin intermediul unui anunț de angajare gratuit.

Standard

Pachetul standard costă 70 euro pe an și, pe lângă cele 100 de credite ce permit postarea a 10 anunțuri pe platforma Echoz, companiile ce achiziționează acest pachet beneficiază de alte câteva beneficii importante:

  • Sistem de management al afiliaților interni (Referrals) – Acest sistem permite companiilor să-și implice proprii angajați în procesul de recrutare, să monitorizeze recomandările primite prin intermediul acestora și să-i recompenseze pentru orice angajare reușită
  • Un anunț “pinned” timp de 2 zile pe grupul de Facebook “IT Jobs Romania“, cea mai mare comunitate de anunțuri din domeniul IT din România
  • Promovarea anunțurilor pe canalele proprii Echoz: pagina de Facebook, pagina de LinkedIn, blog, etc.

Partener

Cel de-al treilea pachet este destinat companiilor cu nevoi specifice. Pe lângă un număr nelimitat de anunțuri, companiile ce au acest pachet vor beneficia de acces și reduceri la servicii de Employer Branding, furnizate împreună cu colaboratorii Echoz. De asemenea, aceste companii vor fi invitate la o serie de evenimente private de recrutare. În plus, vom putea organiza campanii și evenimente destinate doar lor, unde își vor putea acoperi cu ușurință nevoile de recrutare.

Datorită cerințelor foarte specifice, acest pachet nu are un preț fix. Pentru o ofertă personalizată pentru nevoile tale specifice, te rugăm să ne contactezi.

 

Așa sună oferta Echoz. Te așteptăm să-ți alegi pachetul ce ți se potrivește și să beneficiezi de serviciile noastre.

Noile pachete Echoz