Testează gratuit recrutarea IT prin intermediul afiliaților

Postează un anunț acum!

Cum funcționează?

Anunțul tău de angajare din domeniul IT este promovat de către rețeaua de afiliați ai Echoz direct în mediile online pe care candidații le frecventează zilnic. Afiliații Echoz promovează anunțurile în schimbul unui comision pe care îl plătești doar la o angajare reușită.

* Programul de afiliere al platformei Echoz nu se adresează agențiilor de recrutare.

pasul 1

Pasul 1

Creezi un cont, postezi un anunț și ne spui ce sumă ești dispus să oferi pentru o angajare reușită (minim 300 de euro).
pasul 2

Pasul 2

Afiliații noștri promovează anunțul, tu primești CV-uri, îți urmezi procesul de recrutare și ne anunți când reușești o angajare.
pasul 3

Pasul 3

După o lună de probă de la data angajării, îți vom trimite factura cu suma pe care ai specificat-o pentru o angajare reușită.

Cât trebuie să plătesc?

Plătești un comision (minim 300 de euro) doar atunci când faci o angajare reușită. Valoarea comisionului o vei stabili tu și reprezintă suma pe care o vei plati pentru fiecare candidat angajat. Decizi acest comision în momentul în care postezi anunțul pe platformă, dar îl vei plăti doar când vei face o angajare.

Cine va promova anunțurile?

Anunțurile vor fi promovate de către unii dintre afiliații din rețeaua Echoz, pe diverse canale. Cele mai frecvente canale de promovare folosite de afiliații Echoz sunt publicațiile online, blog-urile și grupurile de Facebook și LinkedIn. Afiliații ce promovează anunțurile au libertatea de a alege ce job-uri să promoveze.

Când se face plata comisionului?

La o lună de la data angajării (perioada de probă), îți vom emite o factură pentru comisionul ce l-ai specificat la postarea job-ului pe platformă.

features angajatori echoz

Ce beneficii oferă promovarea prin intermediul afiliaților?

Promovare direct la țintă

Candidații pasivi nu accesează platformele clasice de job-uri, deci nu văd anunțul tău de angajare. Prin Echoz anunțurile ajung exact acolo unde se află acești candidați, în mediile online pe care aceștia le urmăresc zilnic.

50-90% mai ieftin decât prin agenție

Recrutarea printr-o agenție de recrutare presupune niște costuri uriașe, între 1,5 și 2 salarii pentru a recruta o singură persoană. Utilizând Echoz costurile sunt mai reduse cu 50-90% pentru fiecare angajare.

Extindere program intern de referral

Programul intern de referral poate atrage un număr redus de candidați. Echoz extinde acest program la “referrali” din afara companiei, ajungând la 100 sau chiar 1000 de ori mai mulți potențiali candidați.

Plata la angajare

Recrutarea IT presupune costuri enorme, plătite uneori fără niciun rezultat. În cazul Echoz, plătești un comision decis de tine doar în momentul în care recrutezi cu succes prin intermediul nostru.

beneficii angajatori echoz

Exemplu de recrutare prin intermediul Echoz

 • 1 August

  Postezi un anunț pentru o poziție de Java Developer. Oferi 500 euro pentru fiecare angajare reușită.

 • 2 August - 30 August

  Afiliații Echoz îți promovează anunțul, iar tu primești CV-uri și efectuezi procesele de recrutare.

 • 1 Septembrie

  Ne anunți că ai angajat două persoane pe baza CV-urilor primite prin intermediul Echoz.

 • 1 Septembrie - 1 Octombrie

  Ai o lună de probă pentru a te convinge de compatibilitatea cu noii angajați.

 • 2 Octombrie

  Dacă e totul în regulă, îți emitem o factură de 1 000 de euro (2 angajați x 500 de euro).