Platformă de recrutare IT prin intermediul afiliaților

Creează un anunț acum!

Cum funcționează?

Anunțul tău de angajare în domeniul IT este promovat de către rețeaua de afiliați ai Echoz direct în mediile online pe care candidații le frecventează zilnic. Afiliații Echoz promovează anunțurile în schimbul unui comision pe care îl plătești doar la o angajare reușită.

* Platforma Echoz nu se adresează agențiilor de recrutare.

pasul 1

Pasul 1

Creezi un cont, postezi un anunț și ne spui ce sumă ești dispus să oferi pentru o angajare reușită (minim 300 de euro).
pasul 2

Pasul 2

Afiliații nostri promovează anunțul, tu primești CV-uri, îți urmezi procesul de recrutare și ne anunți când reușești o angajare.
pasul 3

Pasul 3

După o lună de probă de la data angajării, îți vom trimite factura cu suma pe care ai specificat-o pentru o angajare reușită.

Cât trebuie să plătesc?

Plătești un comision (minim 300 de euro) doar atunci când faci o angajare reușită. Valoarea comisionului o vei stabili tu și reprezintă suma pe care o vei plati pentru fiecare candidat angajat. Decizi acest comision în momentul în care postezi anunțul pe platformă, dar îl vei plăti doar când vei face o angajare. Nu există nicio altă taxă de utilizare a platformei.

Cine va promova anunțurile?

Afiliații ce promovează anunțurile au libertatea de a alege ce job-uri să promoveze. Din acest motiv, nu avem și nu garantăm un anumit canal pe care aceste anunțuri vor fi promovate. Cele mai frecvente canale de promovare folosite de afiliații Echoz sunt publicațiile online, blog-urile și grupurile de Facebook și LinkedIn.

Vezi alte Întrebări Frecvente

De ce să folosesc Echoz?

Canal nou de recrutare

Dacă pe alte canale de recrutare te lovești de concurența dură din partea altor companii, prin Echoz ai acum un nou canal, neexplorat până acum, cu ajutorul căruia ai un avantaj mare în atragerea viitorilor angajați.

Creștere brand de angajator

Dacă nu ești cunoscut ca angajator este mult mai greu să atragi candidații. Platforma Echoz contribuie la creșterea brandului tău de angajator, anunțurile tale devenind vizibile în cele mai diverse medii.

Atragere candidați pasivi

Postând anunțuri pe platformele clasice nu ajungi niciodată la cei 65% dintre profesioniștii IT ce nu caută activ un nou job. Prin Echoz, job-ul oferit de tine va ajunge la ei, deoarece va fi vizibil în mediile online frecventate zilnic de aceștia.

Realizat de IT-iști

Este binecunoscut "războiul" dintre profesioniștii IT și recruiterii IT. Platforma Echoz e realizată pentru a fi pe placul ambelor categorii de o echipă de IT-iști cu experiență, ce au fost atât în postura de angajați, cât și cea de angajatori.

features angajatori echoz

Ce beneficii oferă promovarea prin intermediul afiliaților?

Promovare direct la țintă

IT-iștii nu mai accesează platformele clasice de job-uri, deci nu văd anunțul tău de angajare. Echoz pune anunțurile de angajare exact acolo unde se află potențialii candidați, în mediile online pe care aceștia le urmăresc zilnic.

Reach de 50 000 de profesioniști IT

În mod normal anunțurile tale nu sunt văzute de potențialii candidați. Rețeaua de afiliați ai Echoz are un reach estimat de aproximativ 50 000 de profesioniști IT, iar un anunț este văzut în medie de 750 de persoane.

Extindere program intern de referral

Programul intern de referral poate atrage un număr redus de candidați. Echoz extinde acest program la “referrali” din afara companiei, ajungând la 100 sau chiar 1000 de ori mai mulți potențiali candidați.

Resurse exclusiviste

În rețeaua de afiliați ai Echoz avem și recruiteri independenți ce lucrează cu companiile strict prin intermediul platformei noastre. În mod normal, nu ai acces la munca lor și pierzi astfel multe oportunități.

beneficii angajatori echoz

Care sunt avantajele legate de costuri?

Plata la angajare

Recrutarea IT presupune costuri enorme, plătite uneori fără niciun rezultat. În cazul Echoz, plătești un comision doar în cazul în care recrutezi cu succes prin intermediul nostru. Atât! Nu există nicio altă taxă.

50-90% mai ieftin decât prin agenție

Recrutarea printr-o agenție de recrutare presupune niște costuri uriașe, între 1,5 și 2 salarii pentru a recruta o singură persoană. Utilizând Echoz costurile sunt mai reduse cu 50-90% pentru fiecare angajare.

Perioadă de probă de o lună

Se întamplă uneori să nu fii compatibil cu un nou angajat și să fi plătit degeaba pentru angajarea sa. Folosind Echoz, vei plăti comisionul pentru angajare doar după ce trece o luna de probă de la data angajării.

Rată mare de răspuns

Știi deja că prin cold-calling sau cold-emailing ai o rată de răspuns extrem de redusă. În cazul Echoz, inițiativa vine din partea candidaților, iar anunțurile tale vor avea o rată mare de răspuns, fără un efort în plus.

avantaje angajatori echoz

Exemplu de recrutare prin intermediul Echoz

 • 1 August

  Postezi un anunț pentru o poziție de Java Developer. Oferi 500 euro pentru fiecare angajare reușită.

 • 2 August - 30 August

  Afiliații Echoz îți promovează anunțul, iar tu primești CV-uri și efectuezi procesele de recrutare.

 • 1 Septembrie

  Ne anunți că ai angajat două persoane pe baza CV-urilor primite prin intermediul Echoz.

 • 1 Septembrie - 1 Octombrie

  Ai o lună de probă pentru a te convinge de compatibilitatea cu noii angajați.

 • 2 Octombrie

  Dacă e totul în regulă, îți emitem o factură de 1 000 de euro (2 angajați x 500 de euro).