Monetizează site-ul, blog-ul sau grupul tău de Facebook

Ai o metoda nouă de monetizare a site-ului, blog-ului sau grupului tău de Facebook. Poți promova anunțuri de angajare din domeniul IT. Fiecare angajare reușită prin intermediul tău îți aduce garantat minim 240 de euro. Poți promova anunțurile prin intermediul unui link afiliat (sau folosind una din uneltele pe care ți le punem la dispoziție).
Înscrie-te ca afiliat acum!

Cum funcționeaza?

Obții link-ul corespunzător anunțului

1. Creezi un cont și îți alegi job-ul pe care vrei să îl promovezi

next step
Promovezi anunțul de angajare

2. Promovezi job-ul așa cum crezi de cuviință, utilizând link-ul tău afiliat

next step
Angajezi cu succes!

3. Cititorii tăi intră pe link-ul afiliat, aplică la job și sunt angajați

next step
Ne anunți că ai angajat pe cineva și abia atunci plătești comisionul.

4. După o lună (perioada de probă), tu primești comisionul corespunzător job-ului

Ce îți oferim?

Metodă nouă de monetizare

Monetizarea comunității la care ai acces e un subiect delicat și presupune eforturi importante. Ai acum o metodă nouă, simplă și eficientă de monetizare. O poți folosi pentru site-ul tău, blog-ul, grupul de Facebook sau LinkedIn pe care îl administrezi, listele de email, etc. Promovezi job-uri din domeniul IT în comunitatea pe care ai crescut-o.

Unelte de promovare

Unele metode de monetizare sunt extrem de complicate și îți trebuie luni întregi pentru a învăța cum să le utilizezi. Noi îți punem la dispoziție o metodă extrem de simplă. Ai la dispoziție un link afiliat pentru promovarea fiecărui job. Îl poți include oriunde dorești, cum ar fi într-o postare pe Facebook sau pe blog. Dar te ajutăm și cu alte unelte realizate special pentru mediul tău de promovare. Dacă folosești Wordpress poți afișa automat job-urile cu ajutorul unui plugin/widget. Iar dacă ești mai tehnic, îți punem la dispoziție și un feed JSON cu job-urile disponibile.

Colaborare ca persoană fizică sau juridică

Dacă ești la început, nu ai încă un SRL și te temi că nu putem colabora, nu-ți face griji. Putem colabora și dacă ești persoană fizică. Ne ocupăm noi de taxele pe care trebuie să le plătești. Totuși, conform legii, dacă obții în mod frecvent câștiguri, trebuie să te autorizezi (SRL, PFA, etc).

Comisioane începând cu 240 de euro

Sumele ce se pot câștiga folosind alte metode de monetizare sunt foarte mici și nu merită efortul. Pe Echoz câștigi comisioane notabile pentru fiecare angajare reușită prin intermediul tău. Sumele trec frecvent de 1000 de euro, iar cel mai mic comision garantat pe care-l oferim este de 240 de euro. Asta înseamnă aproximativ 1100 de lei, sau 184 de beri, sau 50 de pizza.

Metode diverse de promovare

În afiliere ești adeseori limitat în alegerea modului în care poti face promovarea. Pe Echoz doar tu decizi cum promovezi job-urile. Poți alege articole, bannere, job board-uri, site-uri dedicate, etc. Sau reclamă prin Facebook Ads, Google AdWords, etc. Sau orice altă soluție consideri potrivită. Îți cerem doar să fii etic în promovare.

Un singur punct de contact

Una din problemele principale de care se plâng cei ce fac afiliere este legată de comunicare. Află că la noi este simplu. Interacționezi doar cu platforma Echoz. Ne ocupăm noi de comunicarea cu angajatorii ce pun job-uri pe platformă. Te poți concentra strict pe promovare, fără a-ți face alte griji.

Asociere cu domeniul IT

Monetizarea este legată direct de audiența pe care o ai. Dacă audiența ta este de calitate proastă, la fel vor fi și câștigurile. IT-ul este un domeniu cool, iar IT-iștii au o inteligență peste medie și un venit la fel. Promovând constant job-uri de pe Echoz, te asociezi cu IT-ul și devii o referință pentru cititorii tăi IT-iști. Așa vei fi relevant în domeniu și vei atrage o audiență formată din mulți IT-iști.

Fără cookies

Majoritatea metodelor de afiliere se bazează pe „cookies”. Însă acestea expiră, se pot șterge, sau pot fi evitate. Iar comisioanele se pierd. Echoz folosește o soluție simplă și potrivită domeniului. Un link afiliat ce conține un cod unic care face legătura între afiliat și job. De asemenea, am făcut procesul de aplicare la job foarte simplu și intuitiv, pentru a reduce la minim posibilitatea de „scurt circuitare” a sistemului.

Statistici în timp real

Alte metode de afiliere sunt un fel de “black box”. Nu știi ce se întâmplă cu comisioanele pe care trebuie să le primești. Pe Echoz vezi în timp real candidaturile primite prin intermediul tău, statusul lor, precum și numărul de oameni ce au văzut job-urile promovate de tine. De asemenea, te anunțăm pe email când cineva trimite un CV sau este angajat datorită ție.
Înscrie-te ca afiliat acum!

Ce reprezintă linkul afiliat?

Link afiliat
Link-ul tău afiliat este un link ce conține un cod unic care ne permite să știm că tu ai promovat un anumit job.Oriunde și oricum îl vei include, când cineva intră pe link, aplică la un job și este angajat, noi știm să îți plătim ție comisionul.

Câți bani poți câștiga?

Suma minimă pe care o poți câștiga prin intermediul platformei Echoz este de 240 de euro. Acesta este comisionul minim pe care un angajator îl oferă pentru o angajare reușită. Însă poți câștiga sume mult mai mari. Fiecare angajare reușită prin intermediul tău îți aduce acel comision, deci dacă vor fi angajați 5 persoane, comisionul pe care-l vei primi va fi de 5 ori mai mare.
comision

Exemplu:

  • 1 August: Vezi că a apărut un job nou pe platforma Echoz pe care-l poți promova. Este vorba de un job de Java Developer Senior, iar angajatorul oferă 1000 de euro pentru fiecare angajare reușită.
  • 1 August - 5 August: Promovezi job-ul pe site-ul tău, iar cititorii tăi trimit 5 CV-uri
  • 1 August - 1 Septembrie: Angajatorul urmează procesul de recrutare și angajează 2 persoane începând cu 1 Septembrie. Te notificăm de acest lucru.
  • 1 Septembrie - 1 Octombrie: Angajatorul beneficiază de o perioadă de probă de o lună
  • 2 Octombrie: Dacă e totul în regulă, te anunțăm să ne emiți o factură de 2000 de euro (2 angajați x 1000 de euro).
  • 3 Octombrie: Cei 2000 de euro intră în contul tău